måndag 4 april 2011

Idag har jag verkligen gjort ingenting!

Jag behövde inte ens klä på mig imorse för att lämna på dagis för det fixade Älsklingen. Plockade lite hemma, satte på en tvätt och sedan somnade jag och vaknade av att magen kurrade och ville ha mat. Klockan var då strax före 13.00 och hög tid för lunch. Tog ett bad, filade fötterna och målade tånaglar som för övrigt inte är speciellt lätta att komma åt längre. Ska boka in en pedikyr och fotmassage nästa vecka... ska oxå boka in tvätt och styling hos frissan och en gravidmassage. Lika bra att passa på när tiden finns.


Ja sen hann jag dricka en kaffe ute i solen (vilket fint väder det blev) innan det var dax att gå till bussen för att hämta Nattis på dagis. Den sträckan tar mig normalt 5 minuter, idag 20 minuter eftersom jag blev tvungen att gå supersakta och stanna till mellan kniviga sammandragningar, lättare hem när man kan luta sig mot vagnen. Nattis hade för övrigt pratat om pappa hela morgonen, inte så vanligt att han lämnar eller hämtar henne på dagis så det var en stor grej för henne.


Nu sitter jag själv i soffan, Nattis sover och Älsklingen är på Derby, starx börjar "en unge i minuten" som jag bara måste se...




1 kommentar: