onsdag 25 maj 2011

Tvåbarnsmamma!!

Tänk att jag har två barn! Två små som är beroende av mig, som avgudar mig och som behöver mig! Och tänk hur jag blivit beroende av dem, avgudar dem och behöver dem! Kan inte förstå vad jag gjorde med all tid innan dem fanns? Kan inte förstå att det inte kändes tomt!
Två veckor har nu passerat och det känns som saker och ting faller på plats. Brösten ömmar inte lika mycke vilket gör det lättare att amma, jag har blivit av med febern och känner mig därför piggare! Visserligen tar det fortfarande ganska lång tid att amma så Nattis tröttnar lätt på att vänta, sitta fint och leka själv men vad ska man göra?! Det blir bättre med tiden, just nu läser jag bok och ammar samtidigt.... Bara alla är nöjda!


Idag har jag även testat på att handla men båda. Som tur var fick jag hjälp av min syster, annars vet jag inte hur det hade slutat! Bara en simpel grej som varukorg eller kundvagn? Hur gör man med kundvagnen när man kör en barnvagn?


1 kommentar:

  1. Ja det blir lite mera trix och fix med det mesta som tvåbarnsmamma, men man lär sig! :)
    Härligt att saker och ting börjar falla på plats.
    Ang handlingen så brukade jag ta bilen dit - ta stor kundvagn - stora i sitsen och lilla i babyskyddet i kundvagnen. Lite fick man handlat iaf :)

    SvaraRadera