söndag 13 mars 2016

Minisemester i Kungsberget - del 1

Dag 1
Vi startade i morse med att packa in oss i bilen, herregud vad mycket saker man behöver ha för några dagar i fjällen. Inte nog med att alla ska ha med sig overaller, överdragsbyxor och tjockjacka för utomhusbruk sen ska vagn, pjäxor, skidor och vanliga kläder också packas med.
En av många fördelar med Kungsberget är dess närhet, tar endast 2 timmar att åka dit. Våra barn är inte vana vid att sitta i bilen länge och redan efter 30 minuter kom första frågan "är vi inte framme snart"? Sen somnade dem och jag me.
Framme i Kungsberget fick vi parkera precis vid backen eftersom vi bor på Ski Lodge. Visserligen var det inte incheckning försen 15.00 så alla saker låg kvar i bilen, mest mat såklart eftersom vi behövde klä på oss tjockkläderna, mössor, vantar och skidutrustningen. Till barnen hyr vi utrustning, dem växer så snabbt så ingen idé för oss att köpa.
Efter att vi hyrt skidor och köpt liftkort var det lagom för lunch, buffé ute i solen är inte helt fel. Alltså vilket väder vi haft idag, sol och varmt, nästan lite för varmt men synd att klaga, speciellt för mig eftersom jag inte åkt något idag, jag har tagit hand om Douglas och gett full service åt barnen.

Nu är vi incheckade på vårat rum och mannen lagar spagetti med köttfärssås, till det ett glas rött....




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar